Complete bruiloft bij Bar 't Ruime Sop

Als officiële trouwlocatie in de gemeente Wassenaar is 't Ruime sop een unieke locatie om te trouwen en/of een trouwfeest of receptie te geven. Midden in Wassenaar maar toch besloten en met volledige privacy. Perfect bereikbaar en volledig tot jullie beschikking. En we gaan tot het uiterste om jullie trouwdag naar wens te maken. Denk bijvoorbeeld aan de oprijlaan die u kunt versieren met versierde bogen. Bij goed weer heeft u de complete tuin en terras tot uw beschikking. We beschikken over meerdere feesttenten die we voor u op kunnen zetten. De aankleding binnen en buiten kunt u geheel naar wens verzorgen, maar wij kunnen u hier ook mee van dienst zijn.

Hapjes en drankjes

Wij zorgen dat u en uw gasten niks te kort komen. Tijdens het receptie en trouwfeest schenken wij de glazen vol gaan we rond met allerlei lekkere hapjes. U heeft de mogelijkheid tussen een all-inclusive arrangement met een vaste prijs per persoon, of we turven de drankjes. Net wat u wilt.

Muziek, DJ of band, u zegt het maar!

Vanuit de bar kunnen wij diverse playlists draaien, maar heeft u liever een DJ of band, dan kan ook. Mocht u zelf geen DJ kennen, kunnen wij dit voor u verzorgen.

Neem contact op
voor een vrijblijvende offerteNaar contact