Bed and breakfast in Wassenaar

De leukste Bed & Breakfast van Wassenaar opent de deuren vanaf heden. Onze twee volledig nieuw en zeer compleet ingerichte kamers - beide met eigen badkamer - zijn een mooie aanvulling bij 't Ruime Sop. Perfect voor gasten die een partij bij ons organiseren, maar juist wanneer er geen evenementen in de bar en tuin zijn heeft onze Bed en Breakfast veel te bieden. Uniek gelegen, zeer centraal in Wassenaar, en in volledige privacy. Op fietsafstand van dorp, duinen en strand, musea als Voorlinden, Louwman, Naturalis of de Lakenhal en andere activiteiten.

B&B faciliteiten

De kamers zijn in juni 2020 opgeleverd. Nieuwe bedden, nieuwe badkamers, Nespresso® koffiemachine, waterkoker, koelkast en TV zijn op elke kamer te vinden. De kamers hebben geen keuken, maar we hebben diverse tips en aanraders voor leuke restaurants in de omgeving.

Een verblijf in onze B&B is uiteraard inclusief een heerlijk ontbijt, boven op de kamer of op ons fijne terras - eventueel aan het water.

Kosten B&B

De kosten voor een nacht in een van onze B&B kamer is € 94,- per kamer per nacht, op basis van 2 personen. Dit is inclusief een verzorgd ontbijt op de kamer of het terras. De kosten voor 1 persoon zijn € 84,- per kamer per nacht.

Bekijk de beschikbaarheid
en reserveer direct een verblijf in onze B&B